Obilježen Dan škole na Ličkom Osiku

Školskom priredbom se približio i kraj školske godine. Ovom prilikom želimo osmašima da ostvare sebe kroz željeni upis u srednju školu, a svima ostalima želimo odmorno i mirno ljeto na praznicima.

više →


Radovi napreduju

Glavne radove žbukanja zidova izvodi Leovac Gradjenje iz Brdovca pokraj Zaprešića pod vodstvom gospodina Anđelka Leovca.

više →


Spremni za dobro

Svi školarci i njihovi roditelji su pozvani da doniraju svoje stare udžbenike, radne bilježnice i bilježnice. Od tih novaca će se omogućiti udžbenici onima koji si to neće moći priuštiti. NA OVAJ NAČIN MOŽEMO JOŠ JEDNOM POKAZATI NAŠE VELIKO HRVATSKO SRCE!

više →


Proslava blagdana Duhova u Mušaluku

Danas smo proslavili blagdana Duhova u Mušaluku u crkvi Duha Svetoga. Svečanu svetu misu predvodio je vojni i policijski kapelan u Gospiću vlč. Ivan Blaževac u suslavlju s domaćim župnikom vlč. Lukom Blaževićem.

više →Lika ZA Slavoniju

Na utovaru sijena sudjelovalo je mnogo ljudi, od radnika Hrvatskih šuma, pa sve do onih koji su željeli darovati svoje slobodno vrijeme za ono što je dobro i hvale vrijedno.

više →


Wir helfen Menschen

Humanitarna udruga „Humanitäre Hilfe Overath e.V“ – Wir helfen Menschen, iz Njemačke je 29. svibnja 2014.god. sa pet punih šlepera stigla u Gospić.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se