5. korizmena nedjelja

Evanđelist Ivan nas izvješćuje o smrti Isusova velikoga i pouzdanoga prijatelja Lazara, čije ime u prijevodu znači «Bog je pomogao».

više →


Putevima svetaca - Padova

U noći s petka na subotu pedesetak hodočasnika iz naše župe krenulo je s župnikom Lukom Blaževićem na hodočašće u Padovu posjetiti prebivališta naših omiljenih svetaca: Sv. Antu Padovanskog i Sv. Leopolda Bogdana Mandića.

više →


4. korizmena nedjelja

Nakon važnog simbola vode, žive vode, o kojoj smo slušali prošle nedjelje, evanđelist Ivan u današnjem evanđelju otkriva nam idući znak krsnog putovanja, a to je svjetlo.

više →


3. korizmena nedjelja

Jednom netko reče: „Ako kod Boga ima mjesta za sve nas, budimo i mi otvoreni jedni za druge. Bog je rođenjem postao jedan od nas. Gdje se Isus nalazi, tu raste radost i mir.“ Draga braćo i sestre!

više →Ratni vihor u Gospiću i okolici

U utorak 18. ožujka nakon trećeg dana priprave, nakon svete mise, uoči našeg župnog zaštitnika sv. Josipa uslijedila je promocija knjige "ličkog popa" Alojza Kukeca Ratni vihor u Gospiću i okolici.

više →


3. dan trodnevnice uoči svetog Josipa

U propovijedi je p. Šop istaknuo kako je važno ljubiti Boga iznad svega, više nego samoga sebe. Upozorio je također kako se ljudi u današnje vrijeme obraćaju hodžama, bienergitičarima, raznim vračarima, astrolozima i sl.

više →

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se