Proslava Svetog Josipa

U ponedjeljak 19. ožujka u župi Lički Osik svečano je proslavljen blagdan nebeskog patrona župe sv. Josipa. Misno slavlje je predslavio studentski kapelan u Zagrebu don Damir Stojić u suslavlju domaćeg župnika Luke Blaževića i više svećenika Gospićkog dekanata.

više →


Susret roditelja prvopričesnika

14. Ožujka 2012. godine u župnoj dvorani održan je susret roditelja Osnovne škole drugih i trećih razreda djece koja se spremaju za sakramenat prve Pričesti.

više →


Susret novoizabranog ŽPV-a

12. prosinca 2011. održan je prvi sastanak novoizabranog ŽPV za Lički Osik i Široku Kulu s prisegom, izborom tajnika i ekonomskog vijeća, te pripremom za Božić.

više →


Obilježavanje sv. Nikole na Ličkom Osiku

Sveti Nikola je obradovao učenike razredne nastave u Područnoj školi Široka Kula i Matičnoj školi. Učenici su oduševljeno pljeskom i pjesmom dočekali svetog Nikolu koji im je podijelio prigodne poklone, slatkiše i igračke.

više →


Treća nedjelja Došašća - nedjelja Caritasa

Treća nedjelja došašća nedjelja je djelotvorne ljubavi koja nas podsjeća na važnost prepoznavanja potreba naših bližnjih, naših poznanika, vremena u kojem živimo i što je još važnije na otvoreno srce za konkretnu i brzu pomoć onima koji nas trebaju.

više →Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se