Misa posvete ulja u Katedrali

Misa posvete ulja, koja je također spomen ustanovljenja svećeničkog reda na Posljednjoj večeri i na kojoj svećenici obnavljaju svoja obećanja koja su dali biskupu na ređenju, u Gospićko-senjskoj biskupiji tradicionalno se slavi na Veliku srijedu, kako bi se svećenici na Vel. četvrtak lakše posvetili obvezama u svojim župama.

više →


Godišnjice braka

Ove godine, godišnjicu braka slave ovi naši župljani koji su vjenčani u našoj župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Bilo bi lijepo, kad bi obnovili svoje bračne zavjete koje su dali jedno drugom na sam dan svoga vjenčanja.

više →


Proslava Svetog Josipa

U ponedjeljak 19. ožujka u župi Lički Osik svečano je proslavljen blagdan nebeskog patrona župe sv. Josipa. Misno slavlje je predslavio studentski kapelan u Zagrebu don Damir Stojić u suslavlju domaćeg župnika Luke Blaževića i više svećenika Gospićkog dekanata.

više →


Susret roditelja prvopričesnika

14. Ožujka 2012. godine u župnoj dvorani održan je susret roditelja Osnovne škole drugih i trećih razreda djece koja se spremaju za sakramenat prve Pričesti.

više →
Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se