18. nedjelja kroz godinu

Dok razmišljamo o duhovnom siromaštvu, nikako ne smijemo zaboraviti i na stvarno, materijalno siromaštvo tolikih ljudi u svijetu.

više →


Razgovor uz kavu

Sveti Augustin je u ludilu išao daleko ali je došao do kraja. Božja ljubav ga je razgolićila i izvukla ga iz mraka. Nije slabost ako volimo naše progonitelje.

više →


17. nedjelja kroz godinu

Svaki čovjek ide onim putem na kojem se nada pronaći sreću. Gotovo da nema razlike u reakciji radnika na njivi i trgovca: čim su pronašli blago/biser oba sve što imaju ulažu kako bi se domogli pronađene dragocjenosti.

više →
Svrha našeg Pastoralnog centra

Pastoralni centar želimo aktivirati da u njemu budu razne aktivnosti kao na primjer: sportske aktivnosti djece i mladih, razna savjetovališta za potrebe braka i obitelji, odgoja djece...

više →


15. NEDJELJA KROZ GODINU

U Isusovo vrijeme i kulturi, kada od zrna pšenice nasta klas s deset ili trideset zrna, bijaše smatrano dobrom žetvom jer uobičajeno davaše sedam ili osam zrna. U posebno plodnim godinama bijaše i do trideset zrna. Ono što je ovdje izvanredno je obilje koje Isus stavlja na samom kraju.

više →

Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se