11. Nedjelja kroz godinu

Liturgija ove nedjelje govori o bezgraničnom milosrđu i Božjoj dobroti prema nama grješnicima i potiče da sadržajnije ispovijedamo svoju vjeru na početku svete mise i zahvalnije prihvaćamo darovano nam oproštenje.

više →
Dan škole

10. lipnja 2013. obilježen je Dan škole u OŠ dr. Franje Tuđmana u Ličkom Osiku. Priredba je započela himnom i pozdravom novog ravnatelja prof. Antonia Milinkovića koji je i podijelio priznanja najboljim učenicima koji su sudjelovali na školskim i županijskim natjecanjima.

više →


9. Nedjelja kroz godinu

Na današnjoj svetoj misi prisustvovao je gospodin Arnould Poelman direktor Euro-Children vzw. iz Antverpena sa svojim suradnicima iz Zagreba.

više →Lidlova donacija Caritasu Gospićko-senjske biskupije

Lidl Hrvatska darovao je Caritas Gospićko-senjske biskupije dječjom odjećom, obućom i igračkama u vrijednosti većoj od 100.000 kuna. Nastavak je ovo zajedničkog projekta „Socijalna košarica – podjela pomoći u naravi“ kojim Lidl pomaže siromašnim obiteljima na gospićkom, ali i zagrebačkom području.

više →


Nedjelja Presvetog Trojstva

Tvrdnja, da je Bog jedan i istovremeno Trojstven, bez vjere nema temelja. Ljudski razum takvo nešto ne poznaje, ljudsko iskustvo također. Ostaje samo vjera u Kristovu riječ. Tri Božanske osobe a jedan Bog. Istina vjere, vrhunska istina o našem Bogu koju nam je Bog sam objavio.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se