Susret s papom Franjom u Sarajevu

Susret s papom Franjom u Sarajevu

U noći s petka na subotu, 6. lipnja, grupa hodočasnika iz župe sv. Josipa Lički Osik predvođena župnikom Lukom Blaževićem krenula je na hodočašće ili susret s papom Franjom u Sarajevo.

više →


Proslava Tijelova u našoj župi

Proslava Tijelova u našoj župi

U četvrtak 4. lipnja 2015. godine svečano je proslavljen blagdan Tijelova u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Svetu misu u 11 sati predslavio je župnik Luka Blažević.

više →


Pokopan vlč. Nikola Komušanac

Pokopan vlč. Nikola Komušanac

U utorak 2. lipnja 2015. godine se u malo velebitsko selo - Krasno Polje - slilo mnoštvo naroda iz šire okolice. Smrt dugogodišnjeg i legendarnog krasnarskog župnika Nikole Komušanca dovela je mlado i staro u ovo pitomo mjesto da se zahvale i iskažu počast svećeniku koji je ostavio iza sebe duboki trag.

više →Slavlje Pričesti u našoj župi

Slavlje Pričesti u našoj župi

U nedjelju 31. svibnja 2015. godine na nedjelju Presvetog Trojstva 25 djece primilo je Isusa u maloj bijeloj hostiji po prvi puta. Svetu misu je predvodio župnik Luka Blažević.

više →

Duhovski ponedjeljak

Duhovski ponedjeljak

Na Duhovski ponedjeljak ili na blagdan Marije Majke Crkve slavljena je sveta misa u mušalučkoj crkvi Duha Svetoga u 11 sati.

više →


Proslava Duhova u Mušaluku

Proslava Duhova u Mušaluku

U nedjelju 24. svibnja 2015. godine svečano je proslavljen blagdan Duhova u Mušaluku. Svetu misu u 11 sati predvodio je mons. Ivan Miklenić, glavni urednik Glasa koncila u suslavlju s domaćim župnikom vlč. Lukom Blaževićem.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se