Krštenje Eme Blažević

Krštenje Eme Blažević

U subotu 20. lipnja 2015. godine u crkvi svetog Josipa u Ličkom Osiku na svetoj misi u 12 sati krštena je Ema Blažević. Svetu misu je predvodio biskupijski kancelar vlč. Marinko Miličević, a obred krštenja domaći župnik Luka Blažević.

više →


Biskupijski susret ministranata u Senju

Biskupijski susret ministranata u Senju

U četvrtak 18. lipnja 2015. godine četrnaestero ministranata iz naše župe krenulo je u Senj na Biskupijski susret ministranata zajedno s župnikom Lukom Blaževićem i vjeroučiteljem Tomislavom Klarićem.

više →11. NEDJELJA KROZ GODINU

11. NEDJELJA KROZ GODINU

Jeste li ikad vidjeli zrno gorušice o kojem Isus tako rado pripovijeda? Jednom sam bio stavio na dlan gorušicina zrna i bila su doista jedva vidljiva, manja od zrnja divljega maka. A stablo gorušice? Nije baš gorostasno, ali naraste i do četiri metra visine tako da na njemu ptice mogu graditi svoje gnijezda.

više →Susret s papom Franjom u Sarajevu

Susret s papom Franjom u Sarajevu

U noći s petka na subotu, 6. lipnja, grupa hodočasnika iz župe sv. Josipa Lički Osik predvođena župnikom Lukom Blaževićem krenula je na hodočašće ili susret s papom Franjom u Sarajevo.

više →


Proslava Tijelova u našoj župi

Proslava Tijelova u našoj župi

U četvrtak 4. lipnja 2015. godine svečano je proslavljen blagdan Tijelova u župi sv. Josipa u Ličkom Osiku. Svetu misu u 11 sati predslavio je župnik Luka Blažević.

više →


Pokopan vlč. Nikola Komušanac

Pokopan vlč. Nikola Komušanac

U utorak 2. lipnja 2015. godine se u malo velebitsko selo - Krasno Polje - slilo mnoštvo naroda iz šire okolice. Smrt dugogodišnjeg i legendarnog krasnarskog župnika Nikole Komušanca dovela je mlado i staro u ovo pitomo mjesto da se zahvale i iskažu počast svećeniku koji je ostavio iza sebe duboki trag.

više →Slavlje Pričesti u našoj župi

Slavlje Pričesti u našoj župi

U nedjelju 31. svibnja 2015. godine na nedjelju Presvetog Trojstva 25 djece primilo je Isusa u maloj bijeloj hostiji po prvi puta. Svetu misu je predvodio župnik Luka Blažević.

više →


Mrežna stranica www.zupa-svjosip-losik.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Korištenjem ove web stranicu bez promjene početnih postavki slažete se s našim postavkama kolačića.

Slažem se